Høstcamping i nord

Camping telt utstyr skog

Hvorfor ikke ta turen innom alta camping? Her kan du oppleve både nordnorsk natur og nordnorske tradisjoner. Åpent fra april til september er campingsesongen lang nok til at du rekker å ta en tur. Opplev det beste av hva Finnmark og Nord-Norge har å tilby.

Camping for alle

Siste års restriksjoner gjør at nordmenn har måttet gjenopplev sitt eget land som reisemål nummer en. Aldri er det blitt solgt mer campingutstyr og sportsutstyr til friluftsglade nordmenn som i de siste årene. Hengekøye er blitt fast inventar i mange hjem og hager. Bruk september til en tur til Alta camping.

Litt frisk luft er noe nordmenn har elsket i alle år. Gjenopplev den flotte naturen som finnes overalt i Norge nå i høst. Det er lett å ta den for gitt og det er ingen grunn til å reise utenlands når Norge har så mye vakkert du kan oppleve nå.

Naturen kaller

Høstcamping og Alta camping tilbyr det beste nordnorsk natur har å by på nå mens høstfargene dekker naturen og før det blir for kaldt. Opplev naturen når alle andre jobber og ha den for den selv en stund. Bruk de siste høstdagene i Nord-Norge og lad opp til en lang vinter.