Camping i alta

Nordlys snø alta

Om du drømmer om et iseventyr er altacamping stedet du skal reise til. I Alta kan du nyte mørketid og nordlys om vinteren og lyst hele døgnet og midnattssola om sommeren. Du kan dra på safari eller Nordlysbadet eller begge deler. Alta byr på rike kulturopplevelser.

Alta har alt

Byen Alta har mye å by på både av kultur og historie som for eksempel et museum fylt med bergkunst. Du kan og bruke byen som utgangspunkt for snøskuter eller safari og dra enda lengre nord. En tur til Alta er en opplevelse for livet for hele familien, sommer som vinter.

Helleristninger eller lære mer om samenes rike kultur som er en del av vår kultur? Uberørt natur eller shopping? Du trenger ikke å velge i Alta. Her finner du litt av alt og snakkesalige innbyggere som er vennlige og behjelpelige om du lurer på noe. Besøk oss nå før jul.

Besøk oss hele året

Camping i alta er flott uansett årstid. Bruk muligheten nå som alt er åpent igjen og reis før nye restriksjoner setter inn. Opplev skikkelig vinter eller hva med lys hele døgnet og fersk fesk på kaia om sommeren? Alta har alt, så kom og skap minner for resten av livet.