ALTA CAMPING

Alta camping

Velkommen til campingen

Ser du etter en plass å overnatte, eller er du ute etter et sted der familien kan kose seg i en uke eller to? Alta Camping er en av flere koselig ferieplasser i Finnmark hvor du kan leie hytte, slå opp telt eller parkere campingvogna.

For deg som ønsker camping med bobil kan de tilby tilkobling av både vann og elektrisitet. Om dere har vært på landeveien i mange dager kan de tilby både varme dusjer og klesvask. De ønsker å gi gjester komfortable og prisgunstige overnattingsmuligheter, og hele familien er velkommen.

Mange av de yngre gjestene trives også på lekeplassen og det settes frem en stor trampoline når det blir varmt nok i været. De eldre barna trives godt i ballbingen.

Overnattingstilbud som på Alta Camping

Opplev Finnmark på nært hold

Alta Camping holder som regel åpent i sommerhalvåret, fra April til September. Ser du etter ferieplasser i Finnmark , kan Alta by på det meste. Her har du tilgang på en moderne og levende by med shopping, restauranter og uteliv, samtidig som du kommer deg rett ut på Finnmarksvidda. Vi som har erfaring med camping i Norge vet hvor god stemning det som regel er på campingplasser, og her i Alta er det ingen unntak.

Tilbud for backpackere

Mange utenlandske turister drømmer om å oppleve norsk natur, men selv en telttur i Norge kan være utenfor budsjettet til folk som kommer fra land med svakere økonomi. For de som ønsker rimelig overnatting med tilgang til dusj og toalett, leier de ut teltplasser.

Camping med telt er enkelt og greit, og man trenger bare ha med seg noen enkle liggeunderlag og soveposer. Mange teltgjester setter dessuten pris på at de låner ut rent sengetøy. Soveposen må vaskes av og til, og når man er sliten etter en lang dag i naturen er det fint med tørr, ren bomull.

Tur i naturen
folk som smiler i campingområde

Festivalcamp på Alta Camping

Alta Camping samarbeider med flere lokale konsert- og festivalarrangører, og i løpet av sommeren håper de å kunne være festivalcamp igjen. I løpet av festivalen kan det bli mye liv og røre, og de setter derfor opp en stille camp for de som trenger det.

Mange som drar på festival ønsker camping med bobil, og her på Alta Camping har de hatt en egen bobilcamp. Med alt du trenger av fasiliteter og en beliggenhet midt mellom naturen og byen har de gode tilbud for de aller fleste.

Alta Camping - En camping for deg

Nordmenn har i løpet av de siste årene blitt mye mer bevisst på at de kan feriere i eget land, men mange tror det er veldig dyrt. Mange hoteller i Norge holder høy standard, og dette medfører også høye kostnader og høye priser. Her på Alta camping ønsker vi å ha et litt mer folkelig tilbud som passer for alle. Naturen og kulturen i Finnmark er noe helt eget og unikt, og alle fortjener muligheten til å oppleve dette, uansett lommebok. Med tusenvis av fornøyde gjester hvert år er de en av de største campingplassene i fylket. Ta med telt og sovepose, hekt på campingvogna, eller kom og flytt inn i en av hyttene, og opplev midnattssola i Alta!